Početna / DOGAĐAJI / U Grdelici organizovane prve „Igre na vodi“
hotel bell

U Grdelici organizovane prve „Igre na vodi“

Na grdeličkom bazenu danas su organizovane prve „Igre na vodi“ u organizaciji Grada Leskovca i Odbora za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti.

Stefan Kitanović, član Gradskog veća, istakao je da Grad Leskovac na čelu sa gradonačelnikom dr Goranom Cvetanovićem prepoznaje značaj sporta, a to znači i da prepoznaje značaj zdravlja i zdravog odrastanja dece.

„Cilj današnje manifestacije pod sloganom „Igraj za zdravlje, droga jok bre!“ jeste promocija sporta, zdravog načina života i druženja.Želimo da nove generacije učimo sportskom duhu, kao i da ukažemo koliko je fizička aktivnost važna za zdravlje. Ukoliko veliki broj nas svojim ličnim primerom pokaže da poštujemo i podržavamo prave vrednosti, stvorićemo bolji svet za buduće generacije“, kazao je Kitanović.

Ispred Odbora za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti obratila se Valentina Aksentijević Mitrović i rekla da je ovaj odbor „u predlogu gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića, o većem promovisanju zdravih stilova života, prepoznao potrebu da preventivne aktivnosti o štetnosti zloupotrebe droge treba usmeriti u tom pravcu i ne samo na školsku populaciju, već i na celu društvenu zajednicu.

„Tako su Odbor i Grad došli na ideju, a na osnovu raspoloživih resursa na teritoriji grada Leskovca, ogranizuju takmičenje u „Igrama na vodi“.“

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Pogledaj takodje

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince o merama za suzbijanje epidemije tokom vikenda

Štab za vanredne situacije u Vlasotincu, u skladu sa odlukama Republičkog kriznog štaba, doneo je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *