Početna / DRUŠTVO / Turistički poslenici iz Medveđe na sajmu u Novom Sadu

Turistički poslenici iz Medveđe na sajmu u Novom Sadu

Međunarodni sajam lova, ribolova, sporta i turizma – Lorist, održan je u Novom Sadu od 3. do 7. oktobra 2018. godine.

Na ovogodišnjem sajmu je nastupilo 450 izlagača iz 20 zemalja: Srbije, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Danske, Grčke, Indije, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Norveške, Portugalije, Rusije, Rumunije, Slovenije, Španije, Turske, Hrvatske.

Turističke potencijale opštine Medveđa, na ovogodišnjem sajmu, predstavile su ekipe Turističke organizacije opštine Medveđa i Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Gejzer” iz Sijarinske Banje. Akcenat je i ovog puta stavljen na Sijarinsku Banju, turistički dragulj opštine Medveđa sa 18 termomineralnih izvora koji imaju dokazana terapijska svojstva. ns lorist

Štand je bio izuzetno dobro posećen, pa ako je suditi po nepisanom pravilu da svaki peti posetilac štanda i obiđe ponuđene destinacije, ovogodišnji boravak na sajmu u Novom Sadu je postigao pun pogodak. Između ostalih, štand Turističke organizacije opštine Medveđa posetili su i predsednik opštine Medveđa, Dr Nebojša Arsić i predsednik Skupštine opštine Medveđa, Milan Stevanović.

Pogledaj takodje

KUD „Abrašević“ obeležilo 113 godina postojanja nastupom u Narodnom pozorištu

KUD „Abrašević“ je sa ansamblom narodnih igara „Venac“ iz Gračanice  sinoć obeležio 113 godina postojanja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *