hotel bell

Trojica novih igrača u Rukometnom klubu Dubočica 54

Rukometni klub Dubočica 54 saopštio je danas da su angažovana prva pojačanja u okviru procesa formiranja tima za narednu sezonu.

Prvi igrač koji je zadužio dres Dubočice 54 je Petar Petrović (27 godina), rođen u Vranju, koji igra na poziciji pivotmena, a u odbrani pokriva centralne pozicije. Ponikao je u ekipi Vranja. Nastupao je za Železničar 1949 i Radnički iz Kragujevca, a u redove leskovačkog superligaša dolazi iz ekipe Jugovića. Petar je stigao kao zamena za Andriju Mađara koji je takođe ispunjavao defanzivne zadatke.

Novi igrači RK Dubočica 54 su i braća Lazar i Miloš Pavlović (23). Dolaze iz ekipe Proletera iz Zrenjanina. U dosadašnjoj karijeri igrali su u ekipi Dinama iz Pančeva i Šamota iz Aranđelovca. Lazar igra na poziciji desnog krila, dok Miloš igra na poziciji srednjeg beka. Radi se o dvojici jako perspektivnih mladih igrača pred kojima je sjajna karijera.

Check Also

Grad Leskovac, Srbijagas i Rasina Energogas potpisali Ugovor o gasifikaciji naseljenih mesta na teritoriji grada Leskovca

Gasifikacija Leskovca, već uveliko traje, a danas su Ugovor o nastavku radova potpisali predstavnici grada …

Оставите одговор