Početna / GRADOVI / Leskovac / Tri medalje i lični rekordi za članove PK „Leskovac“ na takmičenju u Zrenjaninu

Tri medalje i lični rekordi za članove PK „Leskovac“ na takmičenju u Zrenjaninu

Na Medjunarodnom takmičenju „GRAND PRIX -KUP ZRENJANINA 2018“ održanog 01 – 04.11.2018. godine u Zrenjaninu, zablistala je punim sjajem Iva Petković (2006) koja je isplivala svoja najbolja vremena u sve tri discipline i osvojila tri medalje (1 zlatna i 2 bronzane medalje).

Inače, Iva Petković je dobitnica OKTOBARSKE NAGRADE za 2018. godinu, a svojim rezultatima je potpuno opravdala zasluge koje je dobila od grada Leskovca.

Pored Ive, Plivački klub „Leskovac“ predstavio je i Viktor Dimitrijević (2005), sa svojim ličnim rekordom u sve tri discipline, i Jelena Ćiric (2006), takodje isplivavši svoje lične rekorde u sve tri prijavljene discipline. Ponosni smo na naše plivače i plivačice, to što negujemo zdravo okruženje u kome se razvijaju naši mladi talenti.

Zahvalni smo gradu Leskovcu na finansijskoj podršci, razumevanju i prepoznavanju kakvim talentima raspolaze PK „LESKOVAC“, a naša zajednička dostignuća su postala vidljiva i na Medjunarodnom nivou.

Naime, GRAND -PRIX je jedno od najjačih takmičenja u SRBIJI gde su učešće uzeli i plivački klubovi iz Alžira, Grčke, Italije, Rusije, Turske, Bosne i Hercegovine,Mađarske, Makedonije, Rumunije, SLovenije, Syrije, (61 plivački klub sa 480 takmicara).

Želimo puno sreće našim plivačima na ostalim takmičenjima koji ih očekuju do kraja godine, a ovim rezultatima koji su nasi plivaci postigli, mozemo ocekivati mnogo medalja na Drzavnom prvenstvu marta meseca 2019. godine.

Pogledaj takodje

U centru grada svečano dočekan zlatni pehar sa Evropskog prvenstva u Parizu

U centru grada, na prostoru kod OTP banke, svečano je otvoren Međunarodni odbojkaški turnir, upriličen …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *