Početna / GRADOVI / Leskovac / Tri medalje i lični rekordi za članove PK „Leskovac“ na takmičenju u Zrenjaninu
Dionis Restoran

Tri medalje i lični rekordi za članove PK „Leskovac“ na takmičenju u Zrenjaninu

Na Medjunarodnom takmičenju „GRAND PRIX -KUP ZRENJANINA 2018“ održanog 01 – 04.11.2018. godine u Zrenjaninu, zablistala je punim sjajem Iva Petković (2006) koja je isplivala svoja najbolja vremena u sve tri discipline i osvojila tri medalje (1 zlatna i 2 bronzane medalje).

Inače, Iva Petković je dobitnica OKTOBARSKE NAGRADE za 2018. godinu, a svojim rezultatima je potpuno opravdala zasluge koje je dobila od grada Leskovca.

Pored Ive, Plivački klub „Leskovac“ predstavio je i Viktor Dimitrijević (2005), sa svojim ličnim rekordom u sve tri discipline, i Jelena Ćiric (2006), takodje isplivavši svoje lične rekorde u sve tri prijavljene discipline. Ponosni smo na naše plivače i plivačice, to što negujemo zdravo okruženje u kome se razvijaju naši mladi talenti.

Zahvalni smo gradu Leskovcu na finansijskoj podršci, razumevanju i prepoznavanju kakvim talentima raspolaze PK „LESKOVAC“, a naša zajednička dostignuća su postala vidljiva i na Medjunarodnom nivou.

Naime, GRAND -PRIX je jedno od najjačih takmičenja u SRBIJI gde su učešće uzeli i plivački klubovi iz Alžira, Grčke, Italije, Rusije, Turske, Bosne i Hercegovine,Mađarske, Makedonije, Rumunije, SLovenije, Syrije, (61 plivački klub sa 480 takmicara).

Želimo puno sreće našim plivačima na ostalim takmičenjima koji ih očekuju do kraja godine, a ovim rezultatima koji su nasi plivaci postigli, mozemo ocekivati mnogo medalja na Drzavnom prvenstvu marta meseca 2019. godine.

Pogledaj takodje

Online program Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 30. maja

Na online repertoaru Leskovačkog kulturnog centra ove nedelje od 26. do 30. maja biće prikazana …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *