hotel bell

Treće mesto u košarci za ekipu iz Leskovca na Međunarodnom turniru „Dani košarke-Veterani“

Na Međunarodnom košarkaškom turniru „Dani košarke-Veterani“, koji se u Strumici održao 29. i 30. oktobra, učestvovala je i ekipa iz Leskovca.

U konkurenciji 8 ekipa iz Severne Makedonije, Bugarske, Grčke i Srbije, leskovačka je, na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, osvojila 3. mesto.

Gradonačelnik Cvetanović je iskoristio priliku da sa gradonačelnikom opštine Strumica iz Severne Makedonije Kostadinom Kostadinovim dogovori bratimljenje grada Leskovca i ove opštine.

Gradonačelnik Cvetanović je izrazio zadovoljstvo što će se učvrstiti saradnja između ove dve lokalne samouprave, i istakao da je siguran će se nakon potpisivanjem sporazuma o saradnji razviti mnogo projekata iz različitih oblasti – kulture, sporta, turizma, zdravstva, a sve zbog odličnih iskustava koja Grad Leskovac ima sa pobratimima iz Severne Makedonije – opštinom Kumanovo i opštinom Kriva Palanka.

Kostadin Kostadinov, gradonačelnik opštine Strumica, se zahvalio svim učesnicima turnira, gradonačelniku Cvetanoviću i Vladi Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem koji je mnogo učinio za Severnu Makedoniju, i istakao da je srećan zbog bratimljenja i saradnje sa Gradom Leskovcem.

Check Also

Kako pronaći motivaciju i inspiraciju za odlazak u teretanu?

Poznat vam je osećaj – puni elana započinjete svoje fitnes planove i nakon nekoliko nedelja …

Оставите одговор