hotel bell

Telenor poskupljuje svoje usluge od 9. decembra

Usluge mobilnog operatera Telenor od 9. decembra će poskupeti u proseku oko 6,93 odsto.

„Već 15 godina korisnicima pružamo superiornu uslugu. Verujemo da se poverenje gradi otvorenim i transparentnim odnosom i zato želimo da vas obavestimo da smo doneli poslovnu odluku o korekciji cena naših usluga. Razlog za promenu je rast troškova celokupnog poslovanja, nastao zbog rasta cena proizvoda i usluga na tržištu, kao i uvoznih komponenti. Novi uslovi stupaju na snagu 9. decembra. U znak zahvalnosti na dosadašnjem poverenju, rešili smo da prilikom promena cena, tačnije 9.decembra, sve naše postpejd korisnike paketa za govorni saobraćaj, kako pravna, tako i fizička lica, obradujemo sa dodatnih 10GB internet saobraćaja u nacionalnoj mreži koji vam važe narednih 6 meseci – navode na sajtu ovog mobilnog operatera.

Potrošači koji nisu saglasni sa povećanjem cene imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala ili bilo kog drugog oblika naknade štete, budući da je operater jednostrano izmenio uslove ugovora odnosno cenu kao najbitniji element i to na način koji nije u korist pretplatnika.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор