Početna / DRUŠTVO / SVI TRAŽE LEK: Naučnici ruske Federalne agencije za biomedicinu tvrde da su napravili preparat za lečenje od Korona virusa
hotel bell

SVI TRAŽE LEK: Naučnici ruske Federalne agencije za biomedicinu tvrde da su napravili preparat za lečenje od Korona virusa

Čitav svet dao se u potragu za lekom koji može da zaustavi Korona virus, a širom sveta počinju testiranja više varijanti vakcina za koja se veruje da će trajati godinu dana.

Pres služba državne ruske Federalne agencije za beomedicinu saopštila je da su njeni stručnjaci napravili preparat koji može da zaustavi stravične posledice koje u organizmu ostavlja Korona virus.

Ovaj preparat za lečenje koronavirusa baziran je na osnovu antimalarijskog leka meflokvina koji je prisutan i poznat u svetu decenijama.

LINK ka sajtu ruske agencije

http://www.fmbaros.ru/press-tsentr/novosti/detail/?ELEMENT_ID=38052

Ova državna agencija Ruske Federacije saopštava i da imunosupresivno dejstvo meflokvina blokira bilo kakve upale koje dolaze pošto osoba biva zaražena. Samim tim, kako navodi ruska Agencija, ovaj preparat osigurava efikasno lečenje pacijenata koji su oboleli od koronavirusa u različitim fazama infekcije.

RUSSIA TODAY

https://www.rt.com/russia/484364-russian-drug-treatment-covid19/

Ovu vesti preneli su ruski državni mediji, ali vodeći mediji iz zemalja Evropske unije i SAD za sada ne prenose ovu informaciju.

https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/202003281122191025-rusija-napravila-preparat-za-lecenje-od-koronavirusa/

U moru lažnh vesti, ne želimo da budimo lažne nade. Tvrdnje ruskih naučnika će sigurno biti predmet analiza i narednih dana, a neka posluže kao nada u ovim teškim vremenima da naučnici širom sveta rade na pronalaženju načina da se zaustavi ova pošast.

Jedini siguran „lek“ za zaustavljanje Korona virusa koji savetuju stručnjaci iz celog sveta, od Svetske zdravstvene organizacije, preko SAD, Nemačke, Francuske do Rusije i Kine jeste izolacija i ostanak kod kuće.

Zato, ostanite kuće.

Pogledaj takodje

Tiodorović u Vranju: Neophodno je da građani shvate ozbiljnost situacije

Ministarstvo zdravlja poslalo je stručni tim čiji je zadatak smirivanje situacije u Vranju koje je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *