Početna / DOGAĐAJI / Sve službe spremne za predstojeće hladne dane

Sve službe spremne za predstojeće hladne dane

Održavanje ulica, opštinskih i nekategorisanih puteva na teritoriji Leskovca počelo je 15. novembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Kako nam slede hladni dani iz Direkcije poručuju da je sve spremno za ovaj talas hladnog vremena i za padavine koje se najavljuju već od sredine sedmice.

„Soli i kamenog agregata biće dovoljno, kao i radnih mašina. Posao održavanja puteva poveren je preduzetniku Perici Joviću iz Vlasotinca, a za ove potrebe angažovaće kamion putarac, četiri kipera, dva buldozera, grejder, dve univerzalne mašine za čišćenje snega sa utovarnom lopatom i vučni voz – poručuje direktor Novica Nikolić.

U toku zime, za čišćenje leda i snega sa površina javne namene zadužena su preduzeća “Komunalac“ i “Grdelica“ sa kojima grad ima ugovor do kraja godine.

Iznos koji je budžetom grada predviđen za posao održavanja ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva u zimskom periodu je 30 miliona dinara.

Ina Dendić

Pogledaj takodje

GAK „Leskovac“ doneo 21 medalju iz Dimitrovgrada

Gradski Atletski Klub,,Leskovac“ se takmičio 19.05.2019 godine u Pionirskoj ligi Južne Srbije u Dimitrovgradu. Organizator …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *