Početna / HRONIKA / Šta kažu roditelji a šta iz Ministarstva i bolnice u kojoj je operisan dečak iz Niša koji je preminuo

Šta kažu roditelji a šta iz Ministarstva i bolnice u kojoj je operisan dečak iz Niša koji je preminuo

Nišlija Andrija S. preminuo je u subotu u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj zbog komplikacija koje su nastupile posle operacije u privatnoj bolnici „Atlas“.

U privatnoj bolnici „Atlas“ kažu da je mladi pacijent u njihovu ustanovu primljen radi operacije urođenog deformiteta kičme koji je uzrokovao poremećaj u radu srca, pluća i organa za varenje. Njegovo stanje je procenjeno kao kritično i dalje krivljnje kičme bi dovelo do smrtnog ishoda.

Roditelji su bili svesni težine Andrijiine bolesti ali do zadnjeg časa nisu gubili nadu. Dečak je u prethodnom periodu imao šest operacija, tri kičmenog stuba i tri dvanestopalačnog creva koje su jako skupe te su se oni na sve načine dovijali da skupe novac a isti se prikupljao preko Humanitarne organizacije“Budi human“.

Grleći njegovu sliku, njegova majka kaže da je Andriji najveća želja bila da se što pre vrati u školu.Omiljeni predmeti su mu bili istorija i geografija a dobar je bio i u šahu .

Uviđaj zbog smrti dečaka sprovodi Uprava kriminalističke policije a
zvanični izveštaj patologa očekuje se za mesec-dva, zbog mnogobrojnih toksikoloških i histopatoloških analiza.

Pogledaj takodje

Kadetkinje OK „Dubočica“ osvojile prvo mesto na Kupu cara Konstantina

Proteklog vikenda u Nišu je održan drugi međunarodni Kup cara Konstantina. Na dva terena, u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *