Početna / GRADOVI / Leskovac / Srpski pokret Dveri : Ispitati diplome upošljenika leskovačkih javnih ustanova
Dionis Restoran Leskovac

Srpski pokret Dveri : Ispitati diplome upošljenika leskovačkih javnih ustanova

U prostorijama Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri danas je održana konferencija za medije na kojoj bilo je reči o aktuelnim političkim dešavanjima u Srbiji ali i na lokalu.

Igor Jovanović, predsednik GrO Dveri Leskovac istakao je da uvidevši situaciju, koalicioni partneri vladajuće stranke se sve više distanciraju.

„ Svedoci smo njihovih okupljanja i protesta u Nišu i po našim informacijam to nailazi na otpor među njihovim članovima, ali i članovima koalicionog partnera SPS-a. Kod nas u lokalu članstvo SPS-a se sve više distancira od SNS-a, za razliku od rukovodstava koja blisko sarađuju.“

Predrag Mitrović, član predsedništva Dveri kazao je da su glasači zbunjeni i da se u ovom trenutku ne zna broj zaposlenih sa lažnim diplomama u institucijama Grada Leskovca , te predlaže preispitivanje diploma.

„Na svakom koraku zaključujemo da glasači ne znaju kako i za koga da se opredele na izborima, jer ovo što im državna vlast preko medija servira je nelogično i nejasno, jer služi samo za zaštitu vlasti. Po informacijama koje dobijamo iz tih stranaka trenutno se poprilično ozbiljne bitke koje se ogledaju u tome ko i koliko i šta je uradio i u kakvoj kombinaciji, i ko je sve bio u kojim poslovima i aktivnostima van zakona i svega onoga što je nedozvoljeno. Očekujem da vrlo brzo dođe do raspada koalicije na vlasti i međusobnih obračuna. Mi predlažemo da se preispitaju sve diplome svršenih studenata koji su zaposleni i rade u javnim ustanovama i institucijama Grada Leskovca i republike Srbije, a koji su te diplome stekli završavajući  Megatrend, ali i druge privatne fakultete.“

Pozivajući se na podatke koje poseduje Korupcijski tim Srpskog pokreta Dveri, Mitrović je izneo saznanje da „u blizini Leskovca i Niša postoji gazdinstvo koje se bavi istim aktivnostima „uzgajanja organske hrane“ pod zaštitom policije i strukture koja je bliska vlasti i finansira sve to.

Pogledaj takodje

Počelo glasanje za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, Leskovčanke pod rednim brojem 1

Glasanje za najveće dečje muzičko takmičenje u Srbiji je juče otvoreno. Boje Leskovca ove godine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *