Početna / GRADOVI / Leskovac / SRPSKA RADIKALNA STRANKA: Put ka Evropskoj uniji poguban za Srbiju

SRPSKA RADIKALNA STRANKA: Put ka Evropskoj uniji poguban za Srbiju

Srpska radikalna stranka je pokrenula veliku akciju, na teritoriji cele Srbije, s ciljem informisanja naroda o pogubnoj politici puta ka Evropskoj uniji, koju su dosledno sprovodili svi režimi od 2000. do danas.


Godinama smo izloženi medijskoj propagandi kako „EU nema alternativu“ a kako nam je, s druge strane, Rusija isuviše daleko da bi došlo do intenzivnijeg političkog i ekonomskog povezivanja. Takođe, iznose se netačni podaci koji imaju za cilj da EU predstave kao faktor ekonomske stabilnosti Srbije. Shodno tome, odlučili smo se na ovaj korak, da kroz specijalno izdanje „Velike Srbije“, građanima predočimo činjenice zašto je integracija s Ruskom Federacijom jedini logičan i ispravan put.
EU nas od prvog dana zasipa raznim uslovima, kako političkim tako i ekonomskim. Ukoliko dođemo u situaciju da se učlanimo u EU, morali bismo da preuzmemo obavezu usaglašavanja vođenja međunarodne politike, što bi za posledicu imalo uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji. U sferi ekonomije bismo bili u obavezi da se odreknemo sporazuma o slobodnoj trgovini i bescarinskog izvoza robe koje imamo s Ruskom Federacijom. Postoji još mnogo negativnih efekata, koji bi se ogledali pre svega kroz pristanak na otimanje dela naše teritorije. Morali bismo i da zaboravimo na NATO agresiju 1999. godine; da dozvolimo proizvodnju i prodaju GMO (genetski modifikovane hrane), a našeg poštenog seljaka bismo zavili u crno.

Pogledaj takodje

Zadruga „Gradac voće“ iz Gradašnice primer dobre prakse u zadrugarstvu

Ministar Krkobabić i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišli su danas zemljoradničku zadrugu „Gradac voće“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *