U subotu dupli rukometni program u SC Dubočica

Objavljeno u kat. Sport oktobar 12 2017

Pred četvrto kolo Supe B lige, drugo zaredom domaćinstvo i duel sa kvalitetnom i uvek nezgodnom ekipom Planinke iz Kuršumlije, uprava Rukometnog kluba Dubočica 54, organizovala je redovnu konferenciju za novinare.

Osvrnuvši se, po tradiciji, najpre na prošlu subotu i susret sa Belom Palankom, u kome su ''vukovi'' poraženi, direktor Saša Miljković je analizirao igru svog tima u poslednjih 12 minuta, presudnih za ishod. Do 48. minuta, Dubočica je uspešno parirala favorizovanom gostu, koji je serijom od pet golova stekao, ispostavilo se, nedostižnu prednost.

Iskusna  ekipa poput Bele Palanke je naravno taj period opuštanja Dubočice znalački iskoristila i zasluženo slavila. Odneli su iz Leskovca dva boda koja će nama sigurno faliti u nastavku. Medjutim, veličina jedne ekipe jeste u prihvatanju poraza podignute glave i ozbiljnijem pristupu narednim utakmicama. Izgubljene bodove moraćemo da jurimo negde u gostima.                                                           

Utakmica protiv Planinke iz Kuršumlije, dugogodišnjeg prvoligaša i nezgodnog protivnika, igra se u subotu u 18 sati, najavio je Miljković, ali je sa zadovoljstvom najavio i nastup druge ekipe, u predigri super B ligaškog duela:

Posle deset godina, u takmičenje se uključuje i naš drugi tim i to u Drugoj ligi ''Morava'', pa poziva navijače da, najpre od 15 i 30  pruže podršku našoj drugoj ekipi u duelu sa ekipom Mladosti iz Vranja, a da potom, naoštre dlanove za susret prvog tima sa Planinkom. Obećavam ljubiteljima rukometa zanimljive utakmice i kvalitetan dupli program u subotu.                                                        

Na tabeli Super B lige istok-zapad, posle 3 kola vodi Vranje sa 6 bodova, ispred Novog Pazara i Radničkog, koji imaju po bod manje. Sa jednom pobedom i dva poraza, Dubočica deli osmo mesto sa Zlatarom i Pribojem sa dva boda, začelje pripada Lokomotivi i Karadjordju , bez bodova.  

S.Ć.

Ostavi komentar

Ostale vesti

Vesti

Politika                Sport

Društvo                Kultura

Ekonomija            Hronika

Leskovac              Niš

Vranje                  Lebane

Vlasotince            Vladičin Han

Medvedja             Surdulica

Bujanovac            Aleksinac

Postani saradnik Dnevnika Juga

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.
Mi ćemo takvu vest objaviti u rubrici ČITAOCI - REPORTERI.