Početna / DRUŠTVO / Sinadinović: Ekipe „Komunalca“ rade non-stop na čišćenju snega

Sinadinović: Ekipe „Komunalca“ rade non-stop na čišćenju snega

Direktor JKP „Komunalac“ Vladimir Sinadinović rekao je danas novinarima da ekipe ovog preduzeća rade non-stop na rašćišćavanju snega.

U okviru nadležnosti i obaveza koje ima Komunalac, radnici ovog preduzeća radili su danas na nekolio lokacija u gradu, a jedno vozilo bob-cat bilo je angažovanja na proširavanju i čišćenju pešačkih staza u parku i trotoara u ulci Bulevar Oslobođenja.

-Naše ekipe su bile na terenu i dok je sneg padao. Čistili smo sve pešačke staze koje su u našem programu i ulice za koje smo dobijali nalog od nadzornih organa i komunalne inspekcije. Nama je potrebno oko 4 sata da očistimo najprometnije staze iz operativnog programa. Negde su se rezultati videli u većoj meri, negde u manjoj meri, ali mi smo se trudili d ane stajemo sa radovima. Danas kada je malo toplije so i rizla počinju da deluju i olakšavaju nam čišćenje i biće omogućeno čišćenje do pločica i betona – kaže Vladimir Sinadinović direktor JKP Komunalac.

Na primedbu i pitanej novinara da trotoar ispred Robne kuće nije očišćen Sinadinović kaže da za to nisu postojale mogućnosti.

-Naše mašine su u centralnom gradskom parku. Ova staza je bila do jutarnjih sata pod tvrdim pokrivačem i nisu postojale tehničke mogućnosti da se dalje čisti. Staza je proširena na 4 do 5 metara, materijal j epočeo da dejstvuje i biće mogućnosti da očistimo sve – naglašava Vladimir Sinadinović.

Direktor Komunalca najavio je i početak odvoženja snega iz centralne gradske zone za subotu veće i nedelju.

Pogledaj takodje

Zlato i srebro zasijalo u kotlićima Trgovinsko – ugostiteljske škole

U organizaciji Udruženja turističkih poslenika Niša, u ovom se gradu na jugu Srbije, već treća …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *