hotel bell

Septembarski broj “Informatora“ podeljen Leskovčanima

Unija mladih Srpske napredne stranke, predstavila je i podelila sugrađanima najnoviji broj stranačkog glasila “Informator“

Na naslovnici septembarskog izdanja ističe se članak o formiranju nove srpske Vlade, a unutar lista je i ekspoze premijerke Ane Brnabić:

– U ovom broju, posebna pažnja posvećena je obeležavanju 14. rođendana Srpske napredne stranke, velikim skupom u Leskovcu, 21. oktobra. Istog dana, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je, zajedno sa gradonačelnikom Leskovca, Goranom Cvetanovićem, obišao radove na izgradnji stadiona i posetio Raški i Moravički okrug. Podseća se i na dolazak predsednika u Vlasotince, gde je prisustvovao svečanosti povodom otvaranja novog pogona fabrike “Gruner“, rekla je u predstavljanju Aleksandra Pavlović.

U SNS Panorami se možečitati o brojnim septembarskim aktivnostima u Leskovcu:

– Aktivisti mesnih odbora su posetili đake prvake, gradonačelnik je održao tradicionalni sastanak sa direktorima osnovnih i srednjih škola, a prvacima u školi “Vožd Karađorđe“ podelio zaštitne prsluke. Na NALED-ovom susretu na Belom dvoru, gradonačelniku je uručena nagrada za “naj-člana“, a grad je, sa “Help-om“, potpisao ugovor o zajedničkoj podršci zapošljavanju pripadnika romske populacije.

Septembar su obeležile brojne manifestacije, poput “Dana paprike“, Lajfa“, Sabora narodnog stvaralaštva, a započeti su ili završeni brojni infrastrukturni projekti, o čemu detaljno piše najnoviji “Informator“.

Check Also

U susret zimi, uređene ulice i putevi u Zelenoj zoni, Predejanu i Babičkom

Iako je građevinska sezona zvanično završena 15. novembra, relativno povoljne vremenske prilike, omogućavaju putarima gotovo …

Оставите одговор