Home / GRADOVI / Leskovac / Sednica Skupštine grada Leskovca 11. septembra
hotel bell

Sednica Skupštine grada Leskovca 11. septembra

Predsednik Skupštine grada Leskovca mr Aleksandar Đurović zakazao je sednicu za ponedeljak 11. septembar u 10 sati.

Sednica je zakazana na predlog Gradskog veća koje u prethodnom periodu razmotrilo, usvojilo i poslalo na dalju nadležnost čitav niz predloga odluka.

U centru pažnje odbornika biće Izveštaj o izvršenju budžeta za period od 1. januara do 30. juna koji je Gradsko veće prethodno usvojilo.

Pred odbornicima će se naći i predlozi odluka o otpisu i konvertovanju potraživanja Grada Leskovca prema GP „Mostogradnja“ Beograd i ZGOP ad iz Novog Sada

Odbornici će razmotriti i oduluke o raspodeli dobiti JKP Vodovod i JKP Toplana za 2016. godinu.

Uz ostale odluke iz nadležnosti Skupštine grada, odbornici će raspravljati i o Izveštaju Anketnog odbora radi sagledavnja stanja na osnovu ugovora sa Metroparking servisom, kao i izveštaj Anketnog odbora o stanju u oblasti regulisanoj ugovorom sa kompanijom „Porr, Werner & Weber.

Odbornicima su dostavjeni i predlozi Odborničke grupe Socijaldemokratske stranke koja traži formirnja radne grupe za izradu lokalnog antikorupcijskog plana i formiranje komisije za izbor antikorupcijskog tela, kao i razmatranje date saglasnosti o finansiranju programa i projekata iz oblasti socijalne zaštite.

Odbornici SDS-a takođe predlažu da se dnevni red dopuni donošenjem odluke kojom se nalaže Gradskom javnom pravbranilaštvu da pokrene postupak naknade štete protiv 18 ica protiv kojih su podnete krivične prijave od stranke DRI, ali i da Skupština grada Leskovca razmotri izveštaj o manifetsaciji Roštiljijada 2017.

Srđan Stamenković

Check Also

Mateja Trajković učenik škole „Rade Metalac“ uz pomoć novog alata, vršiće popravke i održavanje električnih uređaja, u domovima u Bojniku i Leskovcu

Sandra Gerginov, Mateja Trajković i Teodora Šuleić, učenici srednjih stručnih škola iz Vranja, Leskovca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.