SDS spreman da preuzme odgovornost za vodjenje grada

Predstavnici Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke pozvali su gradjane da u nedelju izadju na izbore i glasaju za smenu aktuelne vlasti.

Leskovački odbor SDS-a ima cilj da na izborima smeni, kako je rečeno, partokratsku lokalnu vlast u kojoj o svemu odlučuje jedan čovek.

– Osnovni ciljevi se baziraju na programu koji ima SDS i koji proističu iz obaveza da razvijamo demokratsko i moderno društvo i da rešavamo ključne probleme našeg društva gde je jedan od najvećih problema nezaposlenost. Da bi se to rešilo neophodno je stvoriti uslove za nove investicije, odvojiti novac za podsticajna sredstva za razvoj poljoprivrede, razvoja malih i srednjih preduzeća, ali da bi se ostvarili uslovi za realizaciju tih projekata neophodno je da svorimo i uslove za afirmaciju stvaralačkih i kreativnih potencijala s kojima raspolažemo u Leskovcu. Zbog toga je veoma važno da konkurencija za nova radna mesta, pogotovu za rukovodeća radna mesta bude otvorena i da to ne bude monopol vladajuće stranke. Građani na ovim izborima treba da glasaju više verujući svojim očima nego ušima – rekao je na konferenciji za medije potpredsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke prof. dr Dragoljub Živković.

Govoreći o prioritetima čelnici leskovačkog SDS-a su istakli nezaposlenost kao najveći problem.

Jedan od najvećih problema našeg društva jeste problem nezaposlenosti. Da bismo taj problem rešiti moramo stvoriti uslove za nove investicije, odvojiti novac za podsticajna sredstva za razvoj poljoprivrede, za razvoj malih i srednjih preduzeća. Moramo da stvorimo uslove za razvoj kreativnih potencijala kojima raspolažemo u našoj lokalnoj zajednici. Zbog toga je veoma važno da partokratije više nema, a da konkurencija za nova radna mesta, a posebno za rukovodeća mesta bude otvorena i da ne sme da bude monopol vladajuće stranke – naglasio je prof. dr Dragoljug Živković.

Čelnici Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke su istakli da su spremni i da imaju ljude koji posle izbora mogu da preuzmu vodjenje grada.

S. Stamenković

Check Also

Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informatora

U Leskovcu je danas predstavljen novi broj stranačkog glasnika SNS -Informator, kojeg je našim sugrađanima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *