hotel bell

Sanirani toaleti u ŠOSO “11 . oktobar”

Školi za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ kompanija „Jura“ donrala je 700.000 dinara za sanaciju toaleta na prvom spratu, dok je Grad Leskovac iz budžeta izdvojio 1,1 milion dinara za rekonstukciju sanitarnog čvora u prizemlju ove ustanove.

Sprovođenjem ovog projekta Škola za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ dobila je potpuno opremljene sanitarne čvorove na oba sprata.

“Prilikom sanacije, posebno se vodilo računa o poštovanju svih standarda propisanih za adaptaciju prostorija ovakve namene,“ – rekao je Milan Stojković, pomoćnik gradonačelnika. Stojković se zahvalio predstavnicima kompanije „Jura“ koja svih ovih godina kroz upošljavanje naših sugrađana, donacije zdravstvenim ustanovama i školama potvrđuje da je drušveno odgovorna kompanija.

Direktor ove vaspitno-obrazovne ustanove Vladimir Anđelković zahvalio se predstavnicima kompanije „Jura“ na donaciji i gradonačelniku Cvetanoviću na konstantnoj podršci koju im pruža, iskoristivši ovu priliku da uruči zahvalnice kako gradonačelniku Leskovca tako i predstavnicima kompanije “Jura” ali i Stefanu Milenkoviću za unapređenje vaspitno-obrazovnog rada u školi.

Check Also

Tradicionalni pohod na Morič u nedelju 26. marta

Planinarsko društvo „Morič“ u nedelju, 26. marta organizuje 15. tradicionalnu akciju “Mart na Moriču“. Prijava …

Оставите одговор