hotel bell

S Milicom Pavlović naglas pevala leskovačka omladina – Vrcavi južnjački duh ni ovoga puta nije izostao

Povodom dana grada za Leskovčane je večeras priređen koncert Milice Pavlović, a nekoliko hiljada Leskovčana, uglavnom mladih, pevalo je sa Milicom njene nove hitove ali i hitove njenih kolega.

Milica nije krila zadovoljstvo što po prvi put nastupa u svom gradu, te je svojim sugrađanima poručila da veruju u sebe i da će se snovi ostvariti.

„Mene za ovaj grad vežu samo najlepše uspomene. Ja se sećam kada je umesto ovog trga ovde bio park i parking. Tada sam bila mlađa i ni slutila nisam da ću desetak godina kasnije stajati ovde pred vama i pevati. To je velika čast i još jedan primer da kada verujete u sebe sve možete da ostvarite. Ja uvek i svuda kažem da su naši Leskovčani, južnjaci, najbolji ljudi. Ovo je grad gde se pije najlađa kafa i gde vas ljudi otvorenog srca i širokih ruku uvek primaju. To samo mi imamo i ponosna sam na sebe i grad iz koga sam potekla.“

Hitovi su se smenjivali jedan za drugim, a na opšte zadovoljstvo omladine ali i dece koja su ugrabila priliku da dođu do bine i zagrle našu zvezdu. Vrcavi južnjački duh ni ovoga puta nije izostao.

Pre početka koncerta za Milicu Pavlović je upriličen prijem u Svečanoj sali grada Leskovca.

„Večeras je sa nama jedna od najpopularnijih mladih pevačica, koja se svojom harizmom i talentom i naravno svojim hitovima nalazi na vrhu scene ne samo u Srbiji već i u inostranstvu.Nije slučajno što ste baš vi naš izbor za obeležavanje praznika grada. Dobro došli u naš, osnosno vaš grad, ja ne sumnjam da će ovaj koncert biti samo reper za neke velike stvari koje su pred vama. Ja svojim sugrađanima ovim koncertom želim da čestitam Dan grada – kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Naši sugrađani večeras su imali fantastičnu žurku punu pozitivne energije.

Check Also

Zaštitnik građana Zoran Pašalić: Svaki grad i opština moraju imati svog ombudsmana

Cilj sporazuma, koji je Pašalić juče u Šapcu, potpisao sa Udruženjem lokalnih zaštitnika građana, jeste …

Оставите одговор