Home / DOGAĐAJI / Rezultati OIK Vlasotince na 89,66% obrađenih biračkih mesta
hotel bell

Rezultati OIK Vlasotince na 89,66% obrađenih biračkih mesta

Lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ dobila je na jučerašnjim parlamentarnim izborima 52,24 posto podrške građana, pokazuju podaci OIK-a sa, bezmalo, 90% obrađenih biračkih mesta.

Drugi su socijalisti, odnosno lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“ sa osvojenih 18,3 odsto glasova građana.
Lista „MarinikaTepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ osvojila je 6,02 posto, Srpska stranka zavetnici 5,19 procenata, koalicija „Nada za Srbiju“ 3,76, „Moramo“ 3,21dok ostale liste imaju ispod tri procenta glasova birača.

Aleksandar Vučić je kao kandidat za predsednika Srbije u vlasotinačkoj opštini dobio 71,88 posto, Zdravko Ponoš 9,02 procenta, Milica Đurđević Stamenkovski 5,97, dr Miloš Jovanović 4,40 dok su ostali kandidati osvojili ispod tri odsto podrške birača.

Izlaznost je u vlasotinačkoj opštini iznosila 66,04 posto, što je više od republičkog proseka. Aleksandar Vučić kao kandidat za predsednika i lista SNS-a koju je predvodio takođe je dobila veći broj glasova od republičkog proseka.

Check Also

U četvrtak bet struje 21 ulica u gradu i 17 sela

Ekipe Elektrodistribucije Leskovac nastavljaju u četvrtak radove na trafostanicama u Jablaničkom okrugu. Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор