Home / HRONIKA / Rasvetljeno više teških krađa, prijave protiv petorice maloletnika starosti 14, 15, 16 i 17 godina: ukrali novčanik i mobilni na ulici, iz kuća risiver i nakit vredan 450.000 dinara
hotel bell

Rasvetljeno više teških krađa, prijave protiv petorice maloletnika starosti 14, 15, 16 i 17 godina: ukrali novčanik i mobilni na ulici, iz kuća risiver i nakit vredan 450.000 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu operativnim radom, rasvetlili su više teških krađa i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivične prijave u redovnom postupku protiv petorice maloletnika iz Niša.

Sumnja se da su dvojica četrnaestogodišnjaka od prolaznice, na ulici, oteli novčanik i pobegli. Takođe, jedan od njih je, kako se sumnja, nekoliko dana kasnije, provalio u dve kuće, iz jedne ukrao risiver, a iz druge, koju je obio sa sedamnaestogodišnjakom, nakit u vrednosti od 450 000 dinara.

Petnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak se sumnjiče da su muškarcu dok je čekao autobus istrgli mobilni telefon iz ruke i pobegli.

Check Also

Blaga Marija ispunjava jednu želju ženama koje joj se danas pomole u crkvi, kaže narodno verovanje

Po predanju, bila je sestra Svetog Ilije, pa se zato, za moguće vremenske nepogode, grmljavinu …

Оставите одговор