Početna / DRUŠTVO / Raspisan tender za drugu fazu radova na Osnovnoj školi „Josif Kostić“
Dionis Restoran

Raspisan tender za drugu fazu radova na Osnovnoj školi „Josif Kostić“

Tender za drugu fazu radova na Osnovnoj školi „Josif Kostić“ raspisan je i objavljen juče.

Procenjena vrednost radova je 51.397.406,60 dinara bez PDV-a.

Rok za dostavljanje ponuda je 18. oktobar u 11.00 časova. Po završetku tenderske procedure rok za završetak radova je 100 kalendarski dana od dana početka radova na objektu.

Grad Leskovac zahvalio je danas na strepljenju i razumevanju učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima.

-Zahvaljujemo nastavnicima jer ni u ovim uslovima kvalitet njihovog rada nije umanjen o čemu svedoče brojni rezultati učenika ove vaspitno-obrazovne ustanove. Posebnu zahvalnost na razumevanju i strpljenju dugujemo učenicima ove škole i njihovim roditeljima. Lokalna samouprava je glavni saveznik roditelja i prosvetnih radnika, mi smo na istom zadatku i delimo zajednički cilj – da svoj deci pružimo što bolje uslove školovanja i odrastanja. Zato nas sve raduje vest da je danas raspisan tender za drugu fazu radova na energetskoj sanaciji ove ustanove, te možemo očekivati da učenici uđu u klupe u potpuno renoviranoj školi u drugom polugođu. Ujedno pozivamo sve kvalitetne izvođače javnih radova da se prijave na ovaj tender – navodi se u saopštenju.

Detaljnije informacije, konkursnu dokumentaciju i poziv za podnošenje ponuda možete preuzeti na sledećem linku: http://www.gradleskovac.org/index.php/e-uprava/javne-nabavke/795-gr-d-vins-i-r-d-vi-n-n-rg-s-s-n-ci-i-b-sh-sif-s-ic-u-l-s-vcu-2-f-z-n-br-023-3-19

Pogledaj takodje

Gradonačelnik Leskovca u sredu predstavlja rezultate četvorogodišnjeg rada online

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović će u sredu, 27. maja 2020. godine u 12 časova predstaviti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *