Početna / DRUŠTVO / Raskrsnica ulica Nikole Skobaljića i Mlinske dobiće lepši izgled zahvaljujući saradnji grada i Garden centra
Dionis Restoran Leskovac

Raskrsnica ulica Nikole Skobaljića i Mlinske dobiće lepši izgled zahvaljujući saradnji grada i Garden centra

Novi, drugi po redu Garden centar u ulici Stojana Ljubića neće samo obogatiti ponudu ovog dela grad, već će i ulepšati okolinu.

U saradnji Grada Leskovca i ove privaten firme raskrsnica ulica Stojana Ljubića i Mlinske dobiće drugačiji i lepši izgleda, oplemenjen zelenilom i lepim biljkama. Garden centar danas je obišao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovića sa saradnicima i istakao ovu saradnju kao model i primer za druge privrednike koji žele da pomognu i sebi i svom gradu.

Pomoćnica gradonačelnika, Кristina Vasiljković, je na konferenciji održanoj povodom posete „Garden centru“ kazala da je lokalna samouprava Grada otvorena za pomoć preduzetnicima i da podržava njihovo nastojanje da pokrenu ili prošire posao i podsetila sugrađane da je deo ispred lokala pre samo mesec dana bio neuređen, a da je zahvaljujući ovim preduzetnicima danas mnogo lepši i da ga očekuje dodatno uređenje.

„Predstavnici „Garden centra“ su nam se javili sa ciljem da urede ovaj deo Leskovca, i sada je ovde jedan objekta pun zelenila“ – kazala je Vasiljkovićeva.

Predstavnica „Garden centra“ Milica Pavlović se zahvalila gradonačelniku Cvetanoviću i predstavnicima lokalne samouprave na pomoći i rekla da planiraju da urede ceo prostor ispred lokala.

Pogledaj takodje

U četvrtak u Leskovcu akcija zamagljivanja komaraca

Gradska uprava grada Leskovca, Odeljenje za zaštitu životne sredine obaveštava građane i Pčelarska društva da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *