Početna / GRADOVI / Leskovac / PSG Leskovac: Nećemo odustati od dalje borbe za demokratiju
hotel bell

PSG Leskovac: Nećemo odustati od dalje borbe za demokratiju

U ime Pokreta slobodnih građana u Leskovcu, želim da se zahvalim svim ljudima koji su stali uz nas, verovali, dali svoj glas i podržali našu listu na republičkom i lokalnom nivou. Iako smo sve vreme govorili i znali da su uslovi loši, mi smo se odlučili za izbore uprkos svemu, jer smo verovali da je to jedini način da dođe do promena – navodi se u saopštenju za javnost koje je potpisao Aleksandar Radosavljević, prvi na listi Pokreta slobodnih građana Leskovac.

„Ovo je samo početak. Mi nećemo odustati od dalje borbe za demokratiju koje u ovom trenutku ima manje nego pre izbora. Sigurni smo da će nas ljudi tek prepoznati, naše ideje i ciljeve, kao i našu energiju. Želimo da istaknemo da smo otvoreni za sve one koji misle dobro građanima
našeg grada i okoline,i koji žele da nam pristupe i aktivno se uključe u naš rad na putu do slobode. Mi, slobodni građani grada Leskovca, smatramo da je prosperitet i zdrava budućnost ovog društva moguća samo u slobodi izbora i ostvarivanju svi ostalih ljudskih prava. Još jednom, želim da se zahvalim svima, jer upravo zbog vas nastavljamo sa radom i trudom – navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Pogledaj takodje

TO Leskovac poziva na javnu raspravu o predlogu prekogranične saradnje sa Elin Pelinom

Turistička organizacija Leskovac, Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i bugarska opština Elin Pelin, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *