Početna / DRUŠTVO / Privode se kraju radovi u ulici Vojin Petrović na Hisaru

Privode se kraju radovi u ulici Vojin Petrović na Hisaru

Radovi na izgradnji ulice Vojin Petrović na Hisaru, privode se kraju.

Ovi radovi su počeli 2016. godine i od početka izgradnje do danas uložena je ukupna suma od 16,5 miliona dinara. Tim sredstvima izvedeno je probijanje ulice i povezivanje sa saobraćajnicom Lepše Stamenković, izgradnja potpornih zidova, postavljanje dela kanalizacione mreže i danas je urađeno asfaltiranje kolovoza.

Ovom prilikom Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kazao je da će žitelji ovog kraja konačno nesmetano moći da priđu svojim kućama.

„Izgradnjom ulice meštanima ovog kraja omogućen je adekvatan prilaz kućama. I ponovo ću vas podsetiti da su neki od njih koristili komšijska dvorišta kako bi došli do svojih domova. Sada smo došli do završnog dela kompletne izgradnje, odnosno asfaltiranja, čime će Leskovac dobiti još jednu savremenu saobraćajnicu i time obezbediti nesmetan i brži protok saobraćaja. Kolovoz će biti asfaltiran u dužini od 200 metara i za to smo izdvojili skoro 4 miliona dinara.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ rekao je ovom prilikom da je izgradnja ulice Vojin Petrović bio jedan od težih projekata imajući u vidu sve što je njegova realizacija obuhvatila.

U ime stanovnika ulice obratila se Dragica Đorđević i istakla kako je to veoma značajno za njih jer preko 50 godina nisu imali ulicu.

Pogledaj takodje

U leskovačkom Respiratornom centru preminule još tri osobe

Prema poslednjim podacima iz Kovid bolnice Leskovac, u ovoj ustanovi je trenutno hospitalizovano 104 pacijenata. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *