Početna / DOGAĐAJI / Prijem za najmlađe povodom „Dečje nedelje“

Prijem za najmlađe povodom „Dečje nedelje“

U Skupštinskoj sali grada Leskovca danas je povodom „Dečje nedelje“ organizovan prijem za mališane kod gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića.

U svom obraćanju deci, gradonačelnik je istakao da mu je izuzetno drago što svake godine mališani imaju priliku da u okviru „Dečje nedelje“ posete Opštinu i upoznaju rad njeniih upošljenika.

„Drago mi je što danas imam priliku da vas ugostim na svom radnom mestu. U okviru ove posete imaćete priliku da razgledate moj kabinet, da kroz komunikaciju sa mojim saradnicima upoznate posao, kojim se ja bavim. Sve ove aktivnosti smo pripremili za vas jer se ova nedelja slavi kao vaša, ali i pored toga mi smo tu za vas svih 365 dana u godini. Dokaz za to su ulaganja u škole, predškolske ustanstanove, izgradnju parkova, terena…Svi mi, vaši roditelji, vaspitači, nastavnici i mi kao lokalna samouprava se trudimo da vam zajedničkim snagama osiguramo bezbedno i srećno detinjstvo.Vaš zadatak je da marljivo učite i da učinite ponosnim sve nas – istako je Cvetanović.

U okviru „Dečje nedelje“ program za mališane pripremili su Narodna biblioteke „Radoje Domanović“, Narodni muzej, Istorijski arhiv, Kulturni centar.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *