PRIJAVI SE – Kreiraj igricu u Madridu

Španska organizacija DeAmicitia u okviru omladinske razmene raspisuje konkurs za četiri učesnika koji će tokom 10 dana imati priliku da svoju kreativnost pokažu u kreiranju najizazovnijeg Escape room-a.

Ukoliko ste nekad posetili takvu igru i uspeli da pobegnete na vreme, sigurno će vam biti još zanimljivije da jedan takav izazov kreirate zajedno sa vršnjacima iz pet evropskih zemalja. Zamislite samo da na raspologanju imate kuću i sav potreban materijal da na planinskim obroncima Madrida kreirate najizazovniju misteriju gde će se u budućnosti neko baš namučiti da izađe na vreme!

“RUN IF YOU CAN“ je omladinska razmena koju organizuje španska organizacija DeAmicitia koja se već dugi niz godina bavi organizacijom volonterskih kampova i omladinskih razmena! Jezik koji će se koristiti tokom razmene je engleski. Omladinska razmena se održava u Španiji, na 90km od Madrida u mestu Gargantilja de Lozoja u periodu od 22. avgusta do 02. septembra 2019. godine (uključujući i dolazni i odlazni dan) a uzrast učesnika koji mogu da se prijave i učestvuju je od 18 do 30 godina. Rok za slanje prijava je nedelja, 07. jul u 23:59 časova. Omladinska razmena „Run if you can “, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, ishrane i aktivnosti samog programa, dok učesnici plaćaju troškove puta za koje imaju pravo na povraćaj u iznosu do 360 eura. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na razmeni).

Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 7.200 dinara (nakon što budete selektovani poslaćemo vam detalje računa). Nakon povratka sa omladinske razmene i nakon što učesnici popune evaluacioni formular izvršićemo povraćaj u iznosu od 2000,00 dinara. Uzmite u obzir da sami plaćate povratnu kartu za put na razmenu, i da će vam novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Španiji. To može potrajati i nekoliko meseci. Pročitajte pažljivo Opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i možete ih pogledati ovde. Ako budete selektovani, biće potrebno da te uslove i potpišete, odnosno. Ukoliko ste iz Beograda, u našoj kancelariji u Bulevaru umetnosti 27 na Novom Beogradu, ukoliko ne, dokumentaciju ćemo razmeniti poštom – navode iz organizacije.

Prijavni formular se popunjava na engleskom jeziku do nedelje, 07. jula u 23:59 časova.

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *