Početna / DRUŠTVO / Priboj i Zalužnje od sledećeg meseca povezani na severni krak vodovodne mreže

Priboj i Zalužnje od sledećeg meseca povezani na severni krak vodovodne mreže

Na ulazu u Priboj, trenutno se izvode radovi na postavljanju nove vodovodne mreže u dužini od 760 metara, koja će Priboj i Zalužnje direktno povezati na severni krak vodovodne mreže.

Tim povodom radove je obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je istakao da će se ovim radovima rešiti dugogodišnji problem stanovnika ovih mesta.

„Ovaj investicija vredna je 2,8 miliona dinara, i njome će se rešiti dugogodišnji problem stanovnika ovih mesta. Posotjeća vodovodna mreža iz pravca Vinarca podložna je čestim kvarovima, samo u poslednjih šest godina bilo je 87 havarija jer je stara skoro pola veka. Po završetku radova uslovi snabdevanja preko novog cevovoda biće mnogo bolji ali će doći i da značajnog smanjenja troškova za održavanje starog i dotrajalog sistema – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Izvođač ovih radova je firma „Bua bau“ iz Bujanovca, a rok za završetak radova je 30 dana. Izvođenje radova počelo je prošlog četvrtka 14 maja, a za vreme izvođenja radova stanovnici ovih mesta neće imati prekid u vodosnabdevanju.

Pogledaj takodje

SRBIJA U RITMU EVROPE: Talentovana deca iz Medveđe predstavljaju Bugarsku na predstojećem takmičenju

U kabinetu predsednika opštine Medveđa organizovan je prijem za decu koja će opštinu Medveđa predstavljati …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *