Home / DRUŠTVO / Predstavnici medija i studenti Akademije južna Srbija na novogodišnjem prijemu kod gradonačelnika
hotel bell

Predstavnici medija i studenti Akademije južna Srbija na novogodišnjem prijemu kod gradonačelnika

Za predstavnike medija sa teritorije okruga i predstavnike Akademije južna Srbija, danas je organizovan tradicionalni novogodišnji prijem.

Ovom prilikom gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović iskoristio je priliku da se zahvali medijima koji izvešatavaju o svim dešavanjima na teritoriji grada.

„Svakodnevno sam sa vama i dobar deo radnog vremena se viđamo, ali je ovo jedinstveni trenutak kada možemo da porazgovaramo, tako da sam i ove godine želeo da vam se posvetim, da sumiramo utiske sa događaja u godini za nama – kazao je na prijemu gradonačelnik Cvetanović.

Isto tako ovo je prvi put da je upriličen prijem i za studente Visoke poslovne škole koji su nedavno sa takmičenja iz Turske doneli brojne nagrade.

Ovo je bila jedinstvena prilika da predstavnici medija uživaju u hrani koju su studenti spremali a koja s pravom nosi epitet najbolje.

U ime studenata prisutnima se obratio profesor Momčilo Conić koji se zahvalio na svesrdnoj podršci grada bez koje bi svoje aktivnosti teže realizovali.

„Kad imate tim, imate sve – kazao je Conić aludirajući na tim ljudi koji predstavlja grad, školu i studente.

Bratislav Lekić, novinar TV 4S, koji se obratio u ime medijskih kuća govorio je o novinarskoj profesiji i o izazovima sa kojima se novinari svakodnevno susreću.

„Novinari su hroničari vremena, ostaćemo zabeleženi negde kroz pisanu ili elektonsku reč. Voleo bih da ima više mladih novinara, zato pozivano sve mlade da se bave ovim časnim poslom i da doprinesu razvoju kulture i demetrolopizaciji. Leskovac ima odlične novinare, verujem da se većina naših sugrađana slaže sa mnom.“

Check Also

Za vikend sankcionisano 127 saobraćajnih prekršaja na području Policijske uprave Leskovac

Nastavljena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Na području Policijske uprave Leskovac za vikend …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.