Početna / DRUŠTVO / Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ organizovala jesenji maskenbal

Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ organizovala jesenji maskenbal

Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ juče je organizovala jesenji maskenbal u kome su učestvovali polaznici pripremnog predškolskog programa i starija grupa. U manifestaciji posvećenoj zlatnom godišnjem dobu učestvovala su deca iz Vlasotinca, Stajkovca, Batulovca, Konopnice, Ladovice, Orašja, Šišave, Boljara, Prilepca, Svođa, Jastrepca, Jakovljeva i Ravnog Dela.

U pripremi maskenbala učestvovali su vapitači i roditelji tako da je publika u SRC „Vlasina“ uživala u najrazličitijim maskama i kostimima mališana. Kako bi pozdravili jesen predškolci i njihovi mlađi drugari su mahom nosili maske od prirodnih materijala i kostime na kojima su se ogledale najrazličitije nijanse lišća, plodova jeseni, kukuruzovine. Svi nasmejeni, razdragani, raspevani, spremni za igru učinili su juče Sportsku halu življom nego ikada. Stotine posetilaca oduševljeno su ih pozdravili burnim aplauzom.

Mališane, njihove roditelje i vaspitače pozdravila je Snežana Filipović, direktorka vrtića i posebno se zahvalila roditeljima na pomoći oko kreiranja i izrade kostima.

 

Izvor KC Vlasotince

Pogledaj takodje

KUD „Abrašević“ obeležilo 113 godina postojanja nastupom u Narodnom pozorištu

KUD „Abrašević“ je sa ansamblom narodnih igara „Venac“ iz Gračanice  sinoć obeležio 113 godina postojanja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *