Početna / DRUŠTVO / Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ organizovala jesenji maskenbal

Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ organizovala jesenji maskenbal

Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ juče je organizovala jesenji maskenbal u kome su učestvovali polaznici pripremnog predškolskog programa i starija grupa. U manifestaciji posvećenoj zlatnom godišnjem dobu učestvovala su deca iz Vlasotinca, Stajkovca, Batulovca, Konopnice, Ladovice, Orašja, Šišave, Boljara, Prilepca, Svođa, Jastrepca, Jakovljeva i Ravnog Dela.

U pripremi maskenbala učestvovali su vapitači i roditelji tako da je publika u SRC „Vlasina“ uživala u najrazličitijim maskama i kostimima mališana. Kako bi pozdravili jesen predškolci i njihovi mlađi drugari su mahom nosili maske od prirodnih materijala i kostime na kojima su se ogledale najrazličitije nijanse lišća, plodova jeseni, kukuruzovine. Svi nasmejeni, razdragani, raspevani, spremni za igru učinili su juče Sportsku halu življom nego ikada. Stotine posetilaca oduševljeno su ih pozdravili burnim aplauzom.

Mališane, njihove roditelje i vaspitače pozdravila je Snežana Filipović, direktorka vrtića i posebno se zahvalila roditeljima na pomoći oko kreiranja i izrade kostima.

 

Izvor KC Vlasotince

Pogledaj takodje

Danas bez vode žitelji desne obale Vlasine

Žitelji Vlasotinca i okolnih sela koja su priključena na magistralni cevovod biće vez vode danas …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *