Početna / DRUŠTVO / PRAZNICI NAM STIŽU – Unesite u vaš dom novogodišnju čaroliju

PRAZNICI NAM STIŽU – Unesite u vaš dom novogodišnju čaroliju

Praznici nam stizu! Prava je prilika da svoj dom obučete u novogodišnje ruho. Ukrašavanje kuće uoči zimskih praznika predstavlja pravi užitak kako za nas tako i za najmlađe članove naše porodice.

Jelka je definitvno simbol zime i praznika, a njena cena se kreće od 150 pa do 25.000 dinara, a za one koji vole prirodnu jelu, cena za najmanju je oko 1.000 dinara.

Ukrasi su nešto čega nikada nema dovoljno, a ukoliko želite da vaša jelka zablista u duhu praznika iz svog novčanika bi trebalo da izdvojite od 50 pa do 400 dinara. Deca ali i odrasli su opčinjeni svetlucavim treperenjem sijalica koje jelku upotpunjuju zajedno sa ukrasima. Njih možete pazariti kod kineza za cenu već od 100 dinara.

Kad sve to spojimo za jednu prosečnu dekoraciju našim sugrađanima treba oko 1.500 dinara. Naravno da ukoliko pustite mašti na volju pa sami izradite svoje unikatne ukrase ta cena će biti znatno manja, a vi ćete uživati u zajedničkim trenucima provedenim sa porodicom.

Uživajte u decembru i novogodišnjim praznicima, dajte oduška detetu u sebi i unesite u vaš dom čaroliju praznika.

 

Pogledaj takodje

GAK „Leskovac“ doneo 21 medalju iz Dimitrovgrada

Gradski Atletski Klub,,Leskovac“ se takmičio 19.05.2019 godine u Pionirskoj ligi Južne Srbije u Dimitrovgradu. Organizator …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *