Home / DOGAĐAJI / Popularna Leskovčanka Milica Pavlović promoter prvog električnog autobusa u Srbiji
hotel bell

Popularna Leskovčanka Milica Pavlović promoter prvog električnog autobusa u Srbiji

Foto:FB Milica Pavlović

Kompanija EUHYBRID predstavila prvi put potpuno električni autobus na tržištu Srbije

Kompanija EUHYBRID, predstavila je novi revolucionarni način kolektivnog transporta putnika. Na konferenciji za medije i prezentaciji, otkriven je, prvi u Srbiji, 100% električni autobus sa dometom od 300 kilometara – piše eKapija.

Ovaj model autobusa proizvod je renomirane kompanije Bozankaya čija prevozna sredstva već putuju drumovima na čak četiri kontinenta.

Komentarišući saradnju sa kompanijom EUHYBRID, Milica Pavlović je kazala da joj je drago što će ovakav način prevoza putnika očuvati životnu sredinu i što će baš ona uticati na razvoj svesti o zaštiti životne sredine kod građana naše zemlje.

facebook/Milica Pavlovic

– Jako sam uzbuđena i srećna što sam danas ovde sa svima vama. Želim da pozdravim predstavnike medija i sve goste, kao i da istaknem da je ogromno zadovoljstvo što na neki način svi mi zajedno pravimo pionirske poteze za našu bolju budućnost, za bolju budućnost naše zemlje i generacija koje nam tek dolaze. Ja sam pre svega odrasla u malom mestu, sa znatno čistijim vazduhom gde sam još kao dete uživala u svemu onome što nam priroda pruža. Dolazak u veliki grad je svakako pratio i osećaj da je sve potpuno drugačije u odnosu na selo, da je vazduh znatno zagađeniji, da su jutra, ali i noći pune ogromnog zagađenja koje prave brojni automobili, autobusi, generalno saobraćaj. Svakako sam pristalica zdravog života, zaista sam se oduvek trudila da prvenstveno osvestim sebe po tom pitanju, pa samim tim izuzetno vodim računa o svom zdravlju, vodim računa o tome šta jedem, šta unosim u svoj organizam i o svemu na šta mogu lično ja da utičem. Kada mi se pružila prilika da zajedno sa kompanijom EUHYBRID prvo utičemo na svest našeg naroda o zagađenju vazduha, ekologiji, a onda im pružimo i mogućnost da to promenimo, bila sam veoma srećna i sa ogromnim zadovoljstvom sam prihvatila da postanem deo ovako velikog i značajnog projekta. Jer, ovaj projekat je značajan za svakog od nas. Baš kao što kaže i slogan kompanije EUHYBRID – budućnost je na sledećoj stanici-kazala je Milica Pavlović.

Facebook/Milica Pavlovic

Check Also

Prodat leskovački “Graditelj“ na današnjem javnom nadmetanju

Kako je za Dnevnik juga, u kratkoj izjavi, ne želeći da krši zakonsku proceduru, rekao …

Оставите одговор