Početna / GRADOVI / Leskovac / Pokret snaga Srbije darivao porodilje u leskovačkoj bolnici povodom 8. marta

Pokret snaga Srbije darivao porodilje u leskovačkoj bolnici povodom 8. marta

Članovi Predsedništva Foruma žena Pokreta snaga Srbije –Bogoljub Karić, posetili su leskovačko porodišlite, porodiljama čestitali praznik i darovali ih cvećem i bebi opremom.

Pokret snaga Srbije je tradicionalno okrenut porodici, deci i radjanju, jer bez potomstva nema lične sreće, napretka i prosperiteta društva i države, istakla je Andjela Mirković:

–   Pokret snaga Srbije, odnosno njegov osnivač i pokretač, Bogoljub Karić na delu je pokazao poštovanje osnovnog postulata zdravog društva, a to je porodica. Radjajte, jer su Srbiji potrebna  deca i mladi, stalno poručuje naš lider mladim ženama,  ličnim primerom i mnogobrojnim potomstvom dokazujući da to zaista i misli. Mi smo prihvatili osnovna programska načela i svi smo porodični ljudi. Još jednu inicijativu je pokrenuo Bogoljub Karić i nadam se da će ona doživeti otelotvorenje,a to je da država mladim bračnim parovima sa decom obezbedi stanove. Iza ideje stoji naša Fondacija, koja predlaže izgradnju stanova po povoljnim cenama, koje bi sebi mogli da priušte mladi parovi, kako bi formirali porodicu i decu odgajali u dobrim uslovima.

Pokret snaga Srbije u Vladi ima partnera i sigurni smo da će ova ideja biti uskoro relizovana, naglasila je Mirkovićeva.

Ona je dodala da je Forum žena leskovačkog Gradskog odbora za mlade majke iz leskovačkog  porodiliša pripremio cveće i opremu za bebe. Pokloni su obezbedjeni iz ličnih i donacija prijatelja stranke.

S.Ć.

Pogledaj takodje

Zbog radova na mreži četiri sela bez vode

Zbog radova na prevezivanju vodovodne mreže u naselju Badince, doći će do prekida u vodosnabdevanju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *