hotel bell

Podeljeno 3.000 paketa penzionerima i socijalno ugroženim, danas i sutra podela još 4.500, ukupno planirano 27.000 paketa

Akcija pripreme i podele paketa penzionerima sa primanjima do 30.000 dinara i socijalno ugroženima nastavljena je posle kraće pauze zbog Uskršnjih praznika.

U grličkom kraju podeljeno je oko 3.000 paketa, a danas i sutra biće podeljeno oko 4.500 paketa najugroženijima u vučijanskom kraju.

Ukupn će biti podeljeno više od 27.000 paketa.

-Do sada je, zbog kratke pauze oko uskršnjih praznika, ukupno spakovano 9000. Oko 3000 paketa je uručeno penzionerima koji žive u grdeličkom kraju, a danas smo počeli i sutra ćemo završiti podelu 4500 paketa penzionerima iz vučjanskog kraja. Na pakovanju paketa vredno se radi, oko 40 ljudi je svakodnevno angažovano u jednoj smeni i od jutros je spakovano oko 3000 paketa. Što se tiče same distribucije, stići ćemo do svih naših penzionera i socijalno ugroženih, samo ih sve molim za strpljenje jer je Leskovac jedna od najrazuđenijih teritorija u Srbiji i potrebno je vreme, ljudstvo i logistika da se stigne svuda – rekla je zamenica gradonačelnika Leskovca dr Jasmina Ranđelović.

Ranđelović je apelovala je sugrađane da ukoliko dođe do tehničke greške i ukoliko nisu dobili svoj paket, a pripadaju grupi penzionera koji imaju primanja niža od 30.000 dinara ili su korisnici socijalne pomoći, da se jave svojoj mesnoj zajednici ili Centru za socijalni rad.

Na kraju je najavljeno da će odmah nakon podele paketa u Vučju i okolnim mestima uslediti podela paketa za građane u delovima grada koji gravitiraju Pečenjevcu, Brestovcu i Manojlovcu.

Check Also

U petak i subotu polaganje probnog završnog ispita

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će učenici osmog razreda osnovne škole …

Оставите одговор