hotel bell

Podeljeni indeksi brucošima na Akademiji strukovnih studija „Južna Srbija“ u Leskovcu

U nešto drugačijim uslovima nego prethodnih godina, na Akademiji strukovnih studija „Južna Srbija“ podeljeni su indeksi brucošima.

Predsednica Akademije Dragana Ranđelović naglasila je da će nastava, kao i ostale aktivnosti, odvijati u skladu sa smernicama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za primeni epidemioloških mera za zaštitu od Korona virusa.

-U svim odsecima Akademije strukovnih studija Južna Srbija, predavanja će biti realizovana uz pomoć internet tehnologija, a za održavanje časova vežbi predviđena je kombinovana nastava u manjim grupama. Osim toga, na Akademiji strukovnih studija Južna Srbija su preduzete sve potrebne higijenske i organizacione mere kako bi se redukovao rizik od širenja ove bolesti tokom realizacije nastave i ostalih aktivnosti u visokoškolskim jedinicama. Nadamo se da ćemo studentima omogućiti odgovarajući profesionalni razvoj i da će im školovanje na Akademiji Južna Srbija biti dobra polozna osnova za napredovanje u poslovnom životu – rekla je Dragana Ranđelović, predsednica Akademije.

Rukovodilac Odseka za poslovne studije Milena Marjanović kazala je da je u tri konkursna roka na osnovnim studijama upisano 286 studenata i da je taj broj zadovoljavajući u aktuelnost situaciji.

Čelni ljudi Akademije za poslovne studije „Južna Srbija“ apelovali su na sadašnje i buduće studente da poštuju pravila ponašanja i mere koje se primenjuju, a koje se mogu naći na internet stranicama Akademije i oglasnim tablama.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор