Početna / GRADOVI / Leskovac / Podeljen aprilski broj glasnika Srpske napredne stranke
Dionis Restoran Leskovac

Podeljen aprilski broj glasnika Srpske napredne stranke

Na platou ispred robne kuće u Leskovcu aktivisti Srpske napredne stranke podeli su danas svojim sugrađanima aprilski broj glasnika SNS – Informator.

U novom broju informatora leskovčani će imati priliku da čitaju o onome što se dešavalo u aprilu mesecu širom Srbije.

„U fokusu ovog broja nalazi se veliki miting našeg predsednika Aleksandra Vučića koji je održan u Beogradu na kom je više od 150 hiljada ljudi pružilo podršku njegovoj odgovornoj politici. Na mitingu, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, predsednik se zahvalio prisutnima na podršci, zahvalio im se što su doneli radost i vedrinu, a ne nasilje. U aprilskom broju još možemo čitati i o čeličnom prijatljstvu između Srbije i Kine, zatim o obilasku Braničevskog okruga u sklopu kampanje „Budućnost Srbije“, kao i o velikom mitingu u Novom Sadu na kojem je najavio da će u taj grad doći još dve velike investicije od po 50 miliona evra – kazala je Milena Stamenković, član Saveta Omladine Leskovac.

SNS Panorama predstavlja sve one značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac u čijem odeljku leskovčani mogu čitati o poseti predsednika Aleksandra Vučića, koji je u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obišao i Jablanički okrug.

“ U Leskovcu je predsednik posetio Ustanovu za odrasla i starija lica i obratio se okupljenim građanima kojih je bilo preko 10 hiljada. Takođe, možemo čitati i o poseti vlasnika kompanije „Jura“, koji poseduje 65 fabrika širom sveta. On je sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem obišao treći pogon ove fabrike u Leskovcu, u koju je uloženo 46 miliona evra, a koja je jedinstvena u Evropi. Yura 3 se izdvaja od drugih fabrika po tome što ima najveću čistu sobu u Evropi od 6000 m2 po standardu ISO 8. U ovoj fabrici, u kojoj će raditi oko 500 radnika, proizvodiće se matične ploče za električne automobile. Razgovaralo se i o otvaranju četvrtog pogona ove fabrike. Nakon toga čitamo i o prijemu građana kod gradonačelnika, o obeležavanju Svetskog dana šuma i Svetskog dana vode. Povodom Dana žena članice Foruma žena donirale su posetljinu akušerskom odeljenju Opšte bolnice Leskovac i organizovale podelu ruža u centru grada – dodala je Stamenkovićeva.

Pogledaj takodje

U sredu bez struje jedna ulica u gradu

Obaveštavaju se korisnici distributivnog sistema da neće biti električne energije u sredu, 08.07.2020. godine u vremenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *