Početna / DOGAĐAJI / Počeli radovi na rehabilitaciji puta Nomanica – Leskovac

Počeli radovi na rehabilitaciji puta Nomanica – Leskovac

Radovi na rehabilitaciji puta Leskovac – Nomanica počeli su danas. Izvođač radova je JP „Putevi Srbije“ a rok za završetak ovih radova je 11 meseci,

Trenutna faza radova je uklanjanje kocke koja je postevljena 50 – tih godina, a po rečima gradonačelnika Leskovca ovo će biti od velikog značaja kako za žitelje Leskovca, Vlasotinca tako i za čitavu južnu Srbiju.

„Radovi će biti izvedeni na dužini od čak 6,5 kilometara i njihova vrednost iznosi 283,3 miliona dinara. Sanacija ove saobraćajnice je veoma važna, kako za Leskovac i Vlasotince, tako i za čitavu južnu Srbiju s obzirom na to da je ova deonica veza do Koridora, što znači nova radna mesta i potencijal za bolji život sugrađana – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Tehnički direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Ljiljana Mihajlović kazala je da će ovim radovima biti izvedena kompletna zamena kolovozne konstrukcije, gde će biti ugrađenja sva sloja asfalta i dodala da je ovo jedan od važnih putnih pravaca i da je značajno što je Grad Leskovac izdejstvovao njegovu sanaciju.

Pogledaj takodje

Sivo zuta zgrada

Poliklinika Medicus- Inovativna PRP terapija od sada i u Leskovcu

Kažu da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu…Da ponovo ozdravi! Da do …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *