Početna / HRONIKA / Parfemi u frižideru autobusa, džemperi ispod patosnice

Parfemi u frižideru autobusa, džemperi ispod patosnice

Carinici su u saradnji sa policijom 9. oktobra 2018. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, sprečili krijumčarenje sumnjivih parfema i džempera „lakost“ koji su otkriveni u frižideru i ispod patosnice jednog autobusa.

Prekršaj je otkriven u autobusu turskih registarskih koji je saobraćao na liniji Istanbul – Novi Pazar. Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, i putnici i vozači su odgovorili odrično.

Ipak, detaljan pregled pokazao je suprotno, jer su carinici u frižideru pored zadnjih vrata i u kaseti iznad njega pronašli skoro 20 ženskih i muških parfema „žan pol gotje“, prada“, „kenzo“ i drugih, za koje se sumnja da nisu autentični.

Međutim, to nije bilo sve, jer je i ispod patosnice koja se nalazila iza frižidera otkriveno još 10 džempera “lakost“ za koje se sumnja da su kopije poznatog brenda.

Kao vlasnik krijumčarenih parfema i džempera prijavio se 21-godišnji stanovnik Novog Pazara, dok je zaplenjena roba zadržana do okončanja prekršajnog postupka.

Pogledaj takodje

Nakon kraće rasprave nožem izbo brata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su Š.L. (1956) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *