Početna / DRUŠTVO / Ove godine festival TOMORROWLE online
hotel bell

Ove godine festival TOMORROWLE online

“TomorrowLe“  je festival elektronske muzike, koji na zabavan način pruža priliku mladima da, kroz druženje sa vršnjacima istih isteresovanja, steknu znanje o veštinama didžejinga, muzičke produkcije i scenskog nastupa ali i mogućnost za upoznavanje omiljenog didžeja ili izvođača.

„Za period od 3 godine uspeli smo da ugostimo brojne muzičke zvezde kao što su: hip-hop grupa “Bad Copy”, beogradski didžejevi “Erick Kasell”, “Divolly & Markward”, “Smeng”, beogradski reper i producent Slobodan Veljković “Coby”, mlada banjalučka rep senzacija Đorđe Čarkić “Klinac”, a priliku da na velikoj bini nastupa rame uz rame za poznatim izvođačima i njihovim idolima, pred ogromnom publikom, imalo je preko 20 mladih neafirmisanih didžejeva, dok za pitanje zainteresovanosti mladih za organizacijom ovakvih događaja ide činjenica da je ukupna posećenost našeg festivala za 3 godine blizu 10.000 ljudi – navode iz organizacije.

“TomorrowLe” 2020 je četvrti festival elektronske muzike u Leskovcu. Svrha projekta jeste razvoj kulturnih potreba dece i mladih i unapređenje njihovih znanja i veština kroz organizaciju muzičkih koncerata i edukativnih radionica, podsticanje i afirmisanje mladih talentovanih didžejeva i edukaciju u oblasti elektronske muzike. S obzirom da ove godine nije moguće organizovati klasičan format festivala sa publikom, ideja je bila da se nastupi didžejeva organizuju i snime na kultnim lokacijama u Leskovcu i okolini i da se ti snimci postave na zvaničnim “Facebook”, “Instagram” i “YouTube” profilima festivala radi bolje promocije grada i u cilju što boljeg afirmisanja mladih didžejeva. S tim u vezi, prvi od dva događaja snimljen je u kanjonu reke Vučjanke, na kojem su priliku da svoj “melodic & deep house” set u kombinaciji sa jedinstvenim gitarskim rifovima predstave Nikola Pantić (Pantix – DJ) i Aleksa Paskaš (Paskash – gitara).

Projekat je realizovan pod pokroviteljstvom grada Leskovca i Kancelarije za mlade Leskovac.

Pogledaj takodje

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince o merama za suzbijanje epidemije tokom vikenda

Štab za vanredne situacije u Vlasotincu, u skladu sa odlukama Republičkog kriznog štaba, doneo je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *