hotel bell

Otvoren novoizgrađeni objekat u kome će biti smeštene mesne zajednice ”Milentije Popović” i ”Rade Žunić”

U naselju ”Dubočica”, izgrađen je moderan objekat, sa dve sale za sastanke i tri kancelarije, a u njemu će raditi Saveti dve gradske mesne zajednice

Otvarajući danas novi objekat, gradonačelnik Goran Cvetanović podsetio je na činjenice: radilo se u dve faze, ukupne vrednosti 16,6 miliona dinara. U potpunosti je opremljen nameštajem i jedan je od najlepših u Leskovcu:

– Nastavićemo da uređujemo, obnavljamo i gradimo zgrade mesnih zajednica, kako bi ove osnovne ćelije društva, bile što efikasnije i funkcionalnije. Želimo da stvaramo lepši ambijent, da bi nam svima budućnost bila lepša. Ovaj objekat će sutra ”sevtelisati” medicinske ekipe Opšte bolnice i Doma zdravlja, koje će biti na raspolaganju žiteljima mesnih zajednica ”Milentije Popović” i ”Rade Žunić” za besplatne preglede, a već u nedelju ovde ćemo najmlađima podeliti novogodišnje paketiće.

Gradonačelnik je dodao i da je, u proteklih deset godina, u uređenje mesnih zajednica uloženo preko 360 miliona, od toga 65 za deblokadu računa. Kao i za sve ostale oblasti, naredne godine će suma planirana za mesne zajednice biti uvećana, sa 44, na 65 miliona dinara.

Nove prostorije je osveštalo leskovačko sveštenstvo.

Check Also

Kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode?

Saobraćajne nezgode su čest i neizbežan deo svakodnevnog života. U takvim situacijama, šteta nastala povredama …

Оставите одговор