Početna / DOGAĐAJI / OTKRIVAMO: Evo kako će izgledati NOVI TRG u centru Leskovca između nekadašnje robne i modne kuće (FOTO)
Dionis Restoran Leskovac

OTKRIVAMO: Evo kako će izgledati NOVI TRG u centru Leskovca između nekadašnje robne i modne kuće (FOTO)

Planovi za uređenje centralnog gradskog trga u Leskovcu izazvali su oprečne reakcije u javnosti.

Dobar deo tih reakcija izazvan je nepoznavanjem stvarnih planova za budući izgled centra grada.

Osnovno što treba da se zna je da će biti uređen prostor između nekadašnje robne kuće i Doma sindikata sa jedne strane , i nekadašnje modne kuće i objekta u kome se nalaze restoran i hotel ABC i restoran Sanjeli. Največi deo ovog prostora trenutno zauzumaju uređen parking kao i plato ispred Doma sindikata koji se takođe koristi kao prostor za parkiranje.

Najveći deo parka nije uopšte deo ovog projekta, praktično čitav deo van linije koja vodi od Doma sindikata do restorana ABC.

Pogledajte i recite nam u komentarima kako Vama izgleda plan za uređenje centralnog gradskog trga.

Pogledaj takodje

VATRO PROTEKT 016: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku: Opreme za kontrolisanje protivpožarnih aparata i ispitivanje hidrantskih mreža

NIKOLA ANĐELKOVIĆ PR TEHNIČKO SAVETOVANJE VATRO-PROTEKT 016, LESKOVAC, objavljuje POZIV Za dostavljanje ponuda za nabavku: …

10 Komentari

  1. Звездана

    Лесковац је мој родни град, иако живим у Новом Саду. По мени, у плану има превише бетона. Само треба проширити зеленило до појаса око фонтане и Бог да нас види. Ругобу од „паркинга“ испред Дома синдиката апсолутно уклонити одатле.

  2. Da se pitam ja bih betoniro travu i ofarbao braon svaku vodu plavu…beton beton samo beton

  3. Fali fontana i vise zelenila ionako se tu nikada nece ljudi okupljati jer nije prolazno centralno mesto da bi postao trg, centar je kod Rupe i to ce uvek biti, mozda je bolje zatvoriti taj deo ulice a prosiriti Mlinsku i tamo saobracaj prebaciti

  4. Fali neki monumentalni spomenik ili fontana koji ce biti okosnica tog trga i centralni deo, ovako nema nista, glavni gradski trgovi u svim evropskim gradovima nema drveca uopste, tako da komentari tipa sto vise zelenil i drveca se ne nalaze na tgovima vec u parkovima.

  5. Izgleda funcionalno i logično. Dominantne dve komunikacije ka bulevaru i ka objektu Graditelja, razbijena betonska masa mlaznicama fontane (koliko vidim sa slika, treblao bi da fontana bude u samom podu), zelenilo korektno, mobilijar interesantnan.
    Trebalo bi povesti racuna o odžavanju klupa, ukoliko su slične onima ispred LKC. Ma koliko interesantan da je mobilijar, ako bude zatrpan otpadom, ostaje samo utisak nečistoće i nehigijene.

  6. Super … samo ne dajte Vesiću da priđe i ponudi svoje „konsultantske usluge“ :)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *