Osvetljen teren za male sportove u naselju Obrada Lučića

U naselju Obrada Lučića završeni su radovi na izgradnji osvetljenja sportskog terena za šta je iz budžeta grada izdvojena suma od 1,8 miliona dinara.

Za izgradnju osvetljenja na ovom terenu postavljeno je šest stubova i 12 reflektora koji su priključeni na visokonaponsku mrežu.

U ime lokalne samouprave i gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića, obratila se Jelena Miljković, član Gradskog veća, i rekla:

„Ovo će omogućiti da se teren koristi i u večernjim satima, čime će sportske aktivnosti biti dostupne u bilo koje doba dana. Siguran sam da će ovo biti još jedan podsticaj za decu i mlade da se bave sportom i provode više vremena na otvorenom. Ovaj teren, koji je lokalna samouprava grada Leskovca izgradila sa ulaganjem od 3 miliona dinara, postao je centralno mesto okupljanja i aktivnosti u ovom naselju. Pored ovoga, želim da naglasim i druge značajne projekte koje smo realizovali u ovom kraju. Završili smo izgradnju ulica Carice Milice i Ustaničke sa ukupnim ulaganjem od 6,6 miliona dinara. Ovi projekti nisu samo podigli kvalitet života u ovom delu grada, već su i omogućili bolju povezanost i saobraćajnu pristupačnost za sve nas.“ – kazala je Jelena Miljković.

Član Saveta mesne zajednice Dubočica Milan Mladenović zahvalio se gradonačelniku i lokalnoj samoupravi na investicijama koje su realizovane u njihovom naselju i istakao da će osvetljenje biti od velike važnosti jer se veliki broj dece u večernjim satima stalno okuplja na sportskom terenu.

Check Also

REPUBLIČKI TRANSFER: Iz budžeta Srbije uplaćeno 300 miliona iz prethodnih meseci, na računu gradskog budžeta 423 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović saopštio je danas na konferenciji za medije u Donjoj Jajini …