hotel bell

OŠ “Vuk Karadžić” iz Velike Grabovnice proslavila svoj jubilej

OŠ “Vuk Karadžić” iz Velike Grabovnice proslavila je danas 130. godina postojanja i rada progodnom svečanpšću koji su za goste pripremili učenici sa svojim nastavnicima.

“Iako je godinu dana starija, naša škola se trudi da sačuva i neguje mladalački, radoznali, istraživački duh zahvaljujući energiji svojih učenika, zahvaljujući trudu naših zaposlenih koji ulažemo u obrazovanje i vaspitanje učenika. Naša najveća podrška su deca i naš najznačajniji posao je njihovo obrazovanje i vaspitanje, na tom najvažnijem poslu suočavamo se sa brojnim iskušenjima i izazovima i trudimo se da na njih spremno odgovorimo vođeni pre svega željom da naši učenici izrastu u dobre ljude – kazala je direktorka Biljana Ivanović.

U ime grada Leskovca prisutne je pozdravila Brankica Stamenković, član Privremenog organa.

Radimo i radićemo na stvaranju dobrih uslova za rad i učenje i u vašoj matičnoj školi i izdvojenim odeljenjima, a za narednu godinu planiramo poboljšanje sanitarno-higijenskih uslova. Iskoristila bih priliku da čestitam Dan prosvetnih radnika. Vaspitanje i obrazovanje dece je plemenit, ali nimalo lak zadatak, sa puno izazova – kazala je Stamenkovićeva.

Check Also

Cvetanović u poseti gazdinstvu Đorđević: Ako svi poljoprivrednici prestanu da rade, nećemo imati šta da jedemo – poručio mladi poljoprivrednik

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović, posetio je danas poljoprivredno gazdinstvo Stevana Đorđevića iz …

Оставите одговор