Početna / DOGAĐAJI / OŠ „Siniša Janjić“ završilo 107 učenika – Anđelija Jovanović đak generacije
Dionis Restoran

OŠ „Siniša Janjić“ završilo 107 učenika – Anđelija Jovanović đak generacije

Danas je, na Vidovdan, u Osnovnoj školi „Siniša Janić“ organizovano svečano uručenje Vukove diplome. Osnovnu školu „Siniša Janić“ je završilo 107 učenika osmog razreda, među kojima je 29 nosioca prestižnog priznanja Diploma „Vuk Karadžić“.

Na svečanosti je nagrađeno i šest učenika, nosioca posebne nagrade za postignute uspehe na republičim takmičenjima iz raznih oblasti. Ove školske godine najbolja među jednakima je Anđelija Jovanović, koja je proglašena đakom generacije.

Pozdravljajući prisutne učenike i roditelje, direktor škole Goran Mitić je istakao da su vukovci najbolji među jednakima. On im je ovom prilikom poželeo da svoja znanja, koja su sticana u prethodnih osam godina iskoriste na pravi način, da postave sebi cilj i smelo i hrabro koračaju prema ostvarenju svog cilja, a da im znanja i umenja neće faliti.

„Bili ste dobri ne samo u nastavnim aktivnostima, već ste isto tako vredno i marljivo završavali i vannastavne aktivnosti, bili ste pravi drugovi i prijatelji. Želim da tako nastavite. Veoma je bitno da ste vi dobri učenici, radni, vredni i pošteni, ali još bitnije je da nastavite u tom pravcu i postanete dobri ljudi, a vrata naše škole za vas će uvek biti otvorena i uvek ste nam dobrodošli“, poručio je direktor škole Goran Mitić.

Ne krijući ponos Sanja Stanković, jedna od razrednih starešina je rekla da je generacija koja je sad završila osmogodišnje školovanje jedna od boljih.

„Zaista ste vi savršena generacija. Vi ste disciplinovani, vredni, radni, marljivi. Ponosna sam na sve vas. Želim vam mnogo uspeha, kako u svom daljem školovanju tako i na svim životnim poljima“, kazala je Sanja Stanković.

Inače, Anđeliji Jovanović, đaku generacije u OŠ „Siniša Janić“ nagrada će biti uručena 14. oktobra, na Dan škole.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

Online program Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 30. maja

Na online repertoaru Leskovačkog kulturnog centra ove nedelje od 26. do 30. maja biće prikazana …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *