Početna / Opštine / Medvedja / OO SNS Medveđa osudio vandalizam i primitivizam političara koji stoje iza sinoćnjih napada
Reklama

OO SNS Medveđa osudio vandalizam i primitivizam političara koji stoje iza sinoćnjih napada

Rušenje državne imovine, pokušaj državnog udara i prekrajanje izborne volje građana, napadi na policajce koji vrše svoju dužnost nisu vrednosti koje podržava OO SNS Medveđa.

Najoštrije osuđujemo vandalizam i primitivizam političara koji stoje iza nasilnog pokušaja ulaska u skupštinu, pogotovo u trenutku kada smo pod najtežim udarom Covid 19 od početka epidemije.

Kako na izborima nisu mogli u Skupštinu, pokušavaju nasilno da ostvare svoje poliričke ciljeve ne mareći pritom za zdravlje i živote građana Srbije, čak ni zazdravlje onih građana koji ih podržavaju. Ovo nije spontani narodni skup već pokušaj propale opzicije da državu uvedu u raspalo stanje u kome se i sami nalaze.

Imamo potpuno poverenje u institucije sve ove države, kao i policiju i bezbednosne službe da će uspeti da sačuvaju stabilno stanje i zaštite većinsku pristojnu Srbiju od grupe huligana. Ovo nije slika većinske Srbije već samo dela građana koje su njihove viđe spremne da rizikuju njihovo zdravlje i zdravlje njihovih najbližih. Za Srbiju predaja nikada nije bila opcija. Stojimo uz našeg Predsednika Aleksandra Vučića i pružamo mu srčanu podršku u ovim teškim danima za našu zemlju.

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici preminuo još jedan korisnik Gerontološkog centra i jedan pacijent iz Medveđe

U leskovačkoj Covid bolnici zabeležena su još dva smrtna slučaja u vezi sa oboljevanjem od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *