Home / GRADOVI / Leskovac / Omladina SNS predstavila novi broj stranačkog informatora
hotel bell

Omladina SNS predstavila novi broj stranačkog informatora

Omladina Srpske napredne stranke danas je u centru Leskovca promovisala i delila najnoviji broj SNS informatora.

Vest koja se nalazi na naslovnoj strani je postavljanje kamena temeljca fabrike „3F“ u Pančevu, koji je postavljen u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

U ovom broju može se pročitati da je predsednik Vučić prisustvovao i otvaranju logističkog centra „Lidl“ u Novoj Pazovi čije se otvaranje u narednim mesecima očekuje i u našem gradu. Intervju ovog broja je intervju sa novim gradonačelnikom našeg glavnog grada Zoranom Radojičić, u kojem on naglašava da mu je cilj da se u prestonici oseti poboljšanje kvaliteta života. Takođe, na ovim stranama možete pročitati i intervju Siniše Malog i najavu za povećanje plata u javnom sektoru. Na strani broj 9 možete pročitati vest o zapošljavanju 100 najboljih diplomaca medicinskih fakulteta među kojima se nalaze i dvoje Leskovčana.

U panorami junskog Informatora i ovoga puta se našao Leskovac i gradonačelnik Goran Cvetanović sa vestima o prijemu građana, uređenju putne infrastrukture, prijemu najboljih učenika, uređenju igrališta, obeležavanju dana Narodnog muzeja u Leskovcu, kao i sa vešću o vožnji bicikala povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti. Najnoviji broj predstavila je Ivana Stojiljković član omladine Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Check Also

15. Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE od 15. do 20. septembra

Petnaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE biće održano od 15. do 20. …

Оставите одговор