Home / GRADOVI / Leskovac / Omladina SNS: Među 2.000 novih članova polovina mladi – Lidija Dimitrijević, kandidat za poslanika i do skora predsednik GrO SRS, novi član SNS
hotel bell

Omladina SNS: Među 2.000 novih članova polovina mladi – Lidija Dimitrijević, kandidat za poslanika i do skora predsednik GrO SRS, novi član SNS

Omladina Srpske napredne stranke organizovala je konferenciju za medije.

Na konferenciji je saopšteno da je u toku podela 2.000 novih članskih karata građanima, najviše mladima, koji su se u prethodna 3 meseca učlanicili u Srpsku narednu stranku.

-Srpska napredna stranka stavlja poseban akcenat na mlade ljude koji unose nove ideje, a svojim radom doprineće narodu i državi. Zajedno sa napim starijim kolegama gradićemo budućnost zemlje u kojoj će naša deca želeti da žive. SNS je spoj mudrosti i iskustva sa jedne, i mladosti i ogromne volje sa druge strane. Mladi su prepoznali napredak koji su naša zemlja i naš grad učinili na čelu sa predsendikom Srbije Ačelsandrom Vučićem i gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem. Nekada je važilo da je što južnije tužnije, a danas se otvaraju fabrike, nova radna mesta i realizuju brojnikapitalni projekti. Država je za program za mlade do 2025. godone predvidela 700 miliona evra za stanove za mlad ebraćne parove, za školovanje i zapošljavaje mladih. Pozivam sve mlade da izborima glasaju za SNS – rekao je Čedomir Stojković iz omladine Gradskog odbora SNS u Leskovcu.

Novinarima se obratila i Lidija Dimitrijević, doskorašnja predsednika Gradskog odbora SRS i kandidat za republičkog poslanika SRS koja je jedna od 2.000 novih članova Srpske napredne stranke.

-Pored mnoga mladih ljudi koji su se učlanili u SNS, ima i nas sredovečnih koji smo se učlanili kako bi naš grad bio što bolji. 15 godina sam bila član Srpske radikalne stranke i u 3 mandata bila i predsednik Gradskog odbora. U martu sam podnela ostavku na sve funkcije, a ako dobijem mandat poslanika vratiću ga Srpskoj radikalnoj stranci kao što je to nekada uradio i predsednik Gradskog odbora SNS Gorna Cvetanovi. Kao član ću dati svoj maksimalni doprinos da Leskovac bude bolji grad i da Leskovac bude mesto u kojem će ćivot iz dana u dan, iz godien u godinu biti sve bolji – poručila je Lidija Dimitrijević čiju kompletnu izlavu možete pogledati na našoj FB stranici.

Check Also

15. Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE od 15. do 20. septembra

Petnaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE biće održano od 15. do 20. …

Оставите одговор