hotel bell

Okružno takmičenje vokalnih solista “Minja subota” 21. oktobra u Narodnom pozorištu

U čast jednog od naših najznačajnih stvaralaca za decu, u saradnji sa Fondacijom „Minja Subota”, u Dečjem kulturnom centru Beograd održaće se drugi po redu Festival „Minja Subota“ namenjen deci – vokalnim solistima iz Srbije, regiona i dijaspore uzrasta od pet do četrnaest godina.

Jablanički okrug u saradnji sa Udruženjem nastavnika muzičke kulture i Turističkom oraganizacijom grada Leskovca organizovaće okružno takmičenje u Narodnom pozorištu u Leskovcu, 21. oktobra 2023. godine sa početkom u 10:00 časova.

Mole se nastavnici svih osnovnih škola, kao i predskolske ustanove, da deca starijih grupa i predškolci uzmu učešće na ovom Festivalu. Informacije i propozicije o takmičenju možete da pronađete na veb-stranici OVDE
Prijave za Festival dostaviti do 16. oktobra 2023. godine do 10:00 časova koordinatoru za Jablanički okrug Mileni Pavlović na adresu e-pošte milenatasatadija@gmail.com.

Takmičenje dece pevača „Minja Subota“ nastao je na inicijativu Leontine Vukomanović, pomoćnice direktora za programe Dečjeg kulturnog centra Beograd, a uz saglasnost direktora DKCB-a Dragana Marića i porodice pokojnog Minje Subote, 2022. godine.
Završnica festivala i svečana dodela diploma održaće se na dan rođenja Minje Subote, 7. novembra, u 18 časova, u Dečjem kulturnom centru Beograd. Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije grada Leskovca i Milena Pavlović, koordinator takmičenja za Jablanički okrug.

Check Also

Na drugom Virtuelnom sajmu više od 100 kompanija sa pozicijama za 4.413 radnika

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) održan je drugi Virtuelni sajam zapošljavanju (VSZ) na …

Оставите одговор