Home / DOGAĐAJI / Ognjen Bidžić, pozvan na pripreme kadetske bokserske reprezentacije Srbije
hotel bell

Ognjen Bidžić, pozvan na pripreme kadetske bokserske reprezentacije Srbije

Ognjen Bidžić, član bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince, dobio je poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Baneta Jovičića, da sa najboljim kadetima Srbije odradi pripreme na Paliću.

Bokserski savez Srbije organizovao je pripreme na Paliću koje će trajati dv nedelje, kako bi se reprezentativci Srbije pripremili za predstojeće domaće i međunarodne turnire koji ih očekuju u toku 2022. godine. Uz selektora Jovičevića pripreme na Paliću će voditi trener Ivan Popović, kao i treneri sa Kube Juan Carlos Escano i Jordan Manso.

„Ponosni smo što je član našeg kluba dobio poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Baneta Jovičića, da se priključi reprezentaciji Srbije. Ognjen Bidžić je svoje mesto u reprezentaciji izborio na nedavno završenom državnom prvenstvu u Kruševcu, gde je u sva tri meča, koje je boksovao na prvenstvu, pokazao zavidnu boksersku tehniku i izuzetnu srčanost, što selektoru svakako nije promaklo. Ognjen Bidžić je vrlo talentovani sportista, i ja sam siguran da je pred njim blistava sportska karijera, ukoliko nastavi vredno da trenira.”

“Ognjen Bidžić je već četvrti omladinac našeg kluba koji je postao član reprezentacije Srbije, što samo po sebi dovoljno govori o ozbiljnosti, kontinuitetu i stručnosti u radu sa decom u našem klubu – rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Check Also

Elvis Bajramović iz Bojnika- Prva truba Dragačevskog sabora

On je, do prestižnog priznanja stigao u konkurenciji 16 takmičara, a dokaz da se najbolji …

Оставите одговор