Početna / DOGAĐAJI / Održana izložba „Momenti iz karantina“ – Trajno svedočanstvo vremena iza nas
Dionis Restoran Leskovac

Održana izložba „Momenti iz karantina“ – Trajno svedočanstvo vremena iza nas

Leskovački kulturni centar posle skoro dva meseca online rada, večeras je izložbom „Momenti iz karantina“ ponovo otvorio vrata za svoje posetioce.

Tokom prethodna dva meseca pristizali su radovi umetnika iz zemlje i regiona, te su tako Leskovčani imali priliku da pogledaju 112 fotografija od pristiglie 732.

Selektor izložbe Radisav Filipović, majstor fotografije FSS i član ULUPUDS-a odlučio je da prva nagrada pripadne Ani Batrićević iz Beograda za fotografiju „Odraz izolacije“, druga nagrada Goranu Jordanskom iz Loznice, a treću Mirsadu Mujanoviću iz Travnika.

Direktorka Leskovačkog kulturnog centra, Sanja Conić poručila je da se ovom izložbom ponovo otvaraju vrata kulturi, a izložbu je otvorila pomoćnica gradonačelnika Andrea Tošić.

„U jeku epidemije smo shvatili koliko je značajna sloboda i da život zaista čine male stvari poput šetnje gradom, posete izložbi ili bioskopu. Kao i uvek Leskovački kulturni centar je na visini zadatka i zato moram da pohvalim ovako dobro osmišljen i još bolje organizovan događaj, koji dokazuje da je naš grad biser kulture i umetnosti u zemlji i regionu – kazala je Tošićeva.

Za muzički deo programa zaduženi su bili dzez muzičari Goran Ilić i Ivan Vasić.

Pogledaj takodje

Počelo glasanje za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, Leskovčanke pod rednim brojem 1

Glasanje za najveće dečje muzičko takmičenje u Srbiji je juče otvoreno. Boje Leskovca ove godine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *