Početna / DRUŠTVO / Održan seminar „Umeće komunikacije – kako da govorimo i slušamo da bi učenici želeli da nas čuju i da razgovaraju sa nama“

Održan seminar „Umeće komunikacije – kako da govorimo i slušamo da bi učenici želeli da nas čuju i da razgovaraju sa nama“

U organizaciji Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju u periodu od 14. do 16. septembra održan je seminar „Umeće komunikacije – kako da govorimo i slušamo da bi učenici želeli da nas čuju i da razgovaraju sa nama“.

Seminaru je prisustvovalo 28 nastavnika, učitelja i stručnih saradnika sa teritorije južne Srbije. Kroz ovaj trodnevni program učenici su unapredili znanja o efektima različitih vaspitnih i komunikacijskih pristupa. Takođe su imali priliku da ovladaju delotvornim tehnikama za podsticanje saradnje, razvijanje odnosa uvažavanja, pružanje podrške i konstruktivno rešavanje problema.

Realizatori programa „Umeće komunikacije – kako da govorimo i slušamo da bi učenici želeli da nas čuju i da razgovaraju sa nama“ u ovom terminu bile su Suzana Stanković Ilić, psiholog OŠ „Vasa Pelagić“ iz Leskovca i Milka Mihailović, psiholog Gimnazije „Branislav Petronijević„ iz Uba.

Pogledaj takodje

PORODICA STANKOVIĆ DOBILA I TREĆEG SINA: Rodio se dečak težak 5200 grama, mama i beba su dobro

Dan za lepe vesti u porodici Stanković, ali i za lekare na odeljenjima ginekologije i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *